Cum imi schimb datele de contact (parola, adresa de e-mail etc), precum si raspunsurile la chestionarul initial:

Puteti sa va schimbati datele de contact – cum ar fi parola, adresa de e-mail si alte informatii personale furnizate la inregistrare, precum si raspunsurile din cadrul chestionarului initial. Toate aceste lucruri sunt accesibile prin accesarea linkului: www.inovel.ro/login

Numele de utilizator este in general adresa de email folosita la inregistrare (sau user-name ales), iar daca ati uitat parola (sau nu ai folosit-o niciodata), poti genera una folosind linkul “V-ati uitat parola?”. Astfel o (noua) parola (dupa caz) va fi trimisa catre adresa de e-mail folosita la inregistrare. NU uitati sa verificati si in folderul BULK, deoarece uneori este posibil ca mesajul cu noua parola sa ajunga acolo.
Din motive de securitate si siguranta, Novel Research nu are acces la parola Dvs., ea fiind encriptata pe server, accesul avand loc pe o conexiune securizata la ambele capete – server si browserul Dvs. De aceea, nu va vom putea furniza niciodata o parola uitata. Singura metoda de a recupera parola este de a crea una noua, urmand procedeul de mai sus.

De asemenea nu uitati faptul ca pentru a te putea targeta cat mai precis (si a iti putea oferi sondaje cat mai multe si relevante pentru tine), te invitam sa iti completezi profilul personal personal cat mai in detaliu.