Respectul si grija

Respectul si grija – sunt primordiale in comunitatea inovel, respectul pentru oameni, pentru gandurile lor, pentru interesele lor, pentru vietile lor, respectul pentru adevar, respectul pentru cei ce cauta zi de zi schimbarea in mai bine.

Gandeste pozitiv

Gandeste pozitiv – daca navighezi pe diverse site-uri web unde oamenii isi exprima opiniile vei constata ca marea majoritate a opiniilor sunt critice si oamenii spun ceea ce nu le place. Credem in puterea exprimarii pozitive si in faptul ca orice problema are o rezolvare.

Creativitatea este prietenul tau

Creativitatea este prietenul tau – imaginatia este inceputul creatiei. Imagineaza-ti cum iti doresti sa fie un produs, un serviciu si de ce nu, o Romanie in care iti doresti sa traiesti. Impreuna putem incerca sa dam valoare ideilor tale. Creativitatea inseamna inventie, experimentare, asumarea riscurilor, depasirea barierelor, sa faci si greseli si nu in ultimul rand distractie.

Nu exista prea specific

Nu exista prea specific – micile detalii fac diferenta dintre o idee buna si una extraordinara. Cu cat detaliezi mai mult ideea/opinia pe care o ai cu atat ea poate fi inteleasa si pusa in practica mai usor.

Fii persoana care ofera raspunsuri

Fi persoana care ofera raspunsuri – dedica-ti cateva minute in fiecare zi pentru a raspunde intrebarilor si opiniilor din comunitate. Facand acest gest frumos, ajuti alte persoane sa inteleaga un punct de vedere diferit si de asemenea ai sansa de a vedea puncte de vedere diferite de ale tale.

Adu-ti aminte de puterea reciprocitatii

Adu-ti aminte de puterea reciprocitatii – cu cat oferi mai multe opinii si pareri cu atat mai mult ai sansa de a primi in schimb ceea ce iti doresti, de a schimba un produs, un serviciu, o comunitate in mai bine.

Simplitate

Simplitate – simplitatea nu inseamna lipsa sau saracie, nu inseamna absenta detaliilor si explicatiilor; simplitatea inseamna idei, raspunsuri, detalii si explicatii, solutii simple si credibile, inseamna calea spre succes.