Reguli generale

1. Novel Research garanteaza confidentialitatea identitatii tale si a informatiilor pe care le furnizezi in cadrul sondajelor.
2. Informatiile pe care le furnizezi vor fi folosite numai in scopul analizei statistice.
3. Novel Research nu va furniza informatii cu caracter personal catre o terta parte fara acordul tau.
4. Novel Research nu va incerca niciodata sa va vanda ceva si nici nu va vinde datele tale personale catre o terta parte. Telemarketingul si marketingul direct nu fac parte din obiectul nostru de activitate. Novel Research este o companie de cercetare de piata si sondaje de opinie interesata doar de analiza opiniilor si obiceiurilor consumatorilor.
5. Decizia ta de a participa la un sondaj, raspunzand la intrebari specifice sau decizia de incetare a participarii va fi respectata fara discutie.

Inregistrarea in comunitatea iNovel

Pentru a face parte din comunitatea inovel si a raspunde la sondaje de opinie este nevoie de:

Completarea formularului de inregistrare

Formularul de inregistrare cuprinde datele tale demografice si coordonatele de contact (e-mail, telefon, localitate de domiciliu).
Inregsitrarea este o actiune voluntara si responsabila fata de comunitate, ceea ce presupune ca:
– nu vei furniza informatii personale false
– nu vei crea mai mult de un profil in comunitatea inovel
– nu ai mai putin de 16 ani
– vei mentine acuratetea informatiilor de contact
– nu vei divulga parola de acces nimanui si nu vei lasa alta persoana sa iti acceseze contul

Validarea adresei de e-mail si stabilirea subiectelor tale de interes

Pentru finalizarea inregistrarii vei primi un e-mail de invitatie in comunitatea inovel ce va contine adresa/link-ul catre chestionarul de stabilire a subiectelor de interes. Completarea acestui chestionar inseamna finalizarea procesului de inregistrare.

Iesirea din comunitate

Persoanele membre in comunitatea inovel pot manifesta in orice moment dorinta de a iesi din aceasta comunitate. Atunci cand o persoana decide sa renunte la calitatea de membru, informatiile personale si punctele acumulate sunt sterse automat din baza de date, iar persoana respectiva nu va mai putea fi contactata.
Novel Research isi rezerva dreptul de a verifica si valida calitatea de membru activ al fiecarei persoane inregistrate si de a exclude un membru fara a-l avertiza in prealabil si a justifica decizia.
Daca o persoana nu raspunde la sondaje pe o perioada mai mare de 12 luni, acea persoana va fi declarata inactiva.

Raspunsul la sondaje

Toti membrii comunitatii inovel si-au exprimat acceptul de a primi invitatii pe e-mail pentru a raspunde la sondaje. Chestionarul unui sondaj iti este adresat tie ca membru al comunitatii inovel.

Te rugam sa raspunzi la sondaje fara a cere parerea sau a fi influentat(a) de alte persoane. Raspunsul la un sondaj este considerat valid daca este completat in totalitate si durata de completare a raspunsurilor se incadreaza in limite normale. In cazul in care intr-o gospodarie exista mai multi membri ai comunitatii inovel, doar o singura persoana din gospodaria respectiva va putea completa raspunsurile la un anumit sondaj.

Un sondaj de opinie presupune completarea unui numar exact de chestionare, reprezentativ din punct de vedere statistic. Dupa atingerea acestui numar, Novel Research are dreptul in orice moment sa limiteze participarea la sondaj a altor membri.

Recompensarea

Timpul si atentia alocate de tine sondajelor din cadrul comunitatii inovel iti sunt recompensate cu puncte, de fiecare data cand participi la completarea unui sondaj. Numarul de puncte difera de la un sondaj la altul si depinde de gradul de dificultate si durata medie estimata a chestionarului. Fiecare chestionar completat va fi cotat cu un anumit numar de puncte ce va fi comunicat la inceputul chestionarului.

1 punct este echivalentul a 1 RON.

Puteti acumula cat mai multe puncte participand activ la sondaje.
Conversia punctelor se realizeaza atunci cand ai atins pragul de 100 de puncte (100 RON). Plata se va realiza prin voucher electronic eMAG.

Novel Research isi rezerva dreptul de a nu acorda punctele sau de a retrage punctele unui membru al comunitatii inovel in urmatoarele situatii:

– daca se dovedeste ca raspunsurile furnizate in cadrul sondajului sunt false
– daca a raspuns in locul altei persoane
– daca raspunsurile din chestionar nu au coerenta si/sau se contrazic

Novel Research isi rezerva dreptul de a modifica oricand regulile de colaborare in cadrul comunitatii.

Data ultimei revizuiri: Ianuarie 2022