Participarea ta la sondaje online este Importanta!

Opiniile oneste si experienta membrilor comunitatii inovel consolideaza permanent viziunea noastra asupra mediului social, economic, politic si asigura sondajelor noastre reflectarea corecta a realiatatilor romanesti.

De la inceputurile activitatii noastre, am constientizat ca persoane ca tine sunt esentiale pentru activitatea noastra. Avem nevoie de opiniile tale despre produsele si serviciile pe care le folosesti, despre marci, despre tendinte ce vor crea viitorul, pentru a ajuta clientii nostri – companii private, asociatii profesionale, institute de cercetare si universitati, sa creeze noi produse si servicii ce vor face cu adevarat diferenta in vietile noastre.

Esti Respectat si Recompensat!

Pentru mai bine de 11 ani, ne-am devotat culegerii opiniilor si analizarii fiecarui aspect al vietii romanilor. Oferim membrilor comunitatii noastre o serie de oportunitati de a ne furniza parerile lor, de a face comentarii/ review-uri despre diverse produse, servicii, subiecte de interes si nu in ultimul rand de a acumula puncte ce pot fi transformate in bani.

Respectam contributia ta si intimitatea ta. Informatiile tale personale nu vor fi niciodata utilizate pentru a-ti promova produsele si serviciile unei terte parti. Nu vom publica sau comercializa nicio informatie furnizata care ar putea sa conduca la identificarea vreunui membru prin adresa de email, nume, adresa.

Inscrie-te

Inscrierea in comunitatea noastra este si va fi mereu gratuita si voluntara. Nu se percepe taxa de participare si nu se plateste abonament. Din contra, noi te recompensam pentru opinia exprimata si pentru completarea sondajelor desfasurate de noi. Inscrie-te, devino membru, participa la sondaje si incaseaza recompensa!

Devino membru

Ca membru al comunitatii inovel, vei participa la un numar variabil de sondaje platite in decursul unui an, in functie de numarul de proiecte pe care le desfasuram in perioada respectiva. Pentru a iti creste sansele de participare la sondajele noastre, te rugam sa raspunzi cat mai prompt invitatiilor noastre de participare.

Incaseaza Recompensa

Durata media a unui sondaj este de 10 minute, pentru participarea ta primind intre 2 şi 15 RON. Incasarea recompensei se face prin voucher eMAG

Testimonialele membrilor comunitatii noastre

Ce spun membrii Inovel

  • …nu ma asteptam sa castig ceva de pe urma completarii sondajelor voastre… mi-am exprimat opinia, m-am si distrat si de ce nu, am castigat si bani din asta!

  • ... de obicei raspund la chestionare pentru a-i ajuta pe altii sa isi realizeze sondajele pentru facultate sau masterat, fara pretentii materiale, insa aici sunt si recompensata, ceea ce pentru mine este ceva complet nou.

  • … o senzatie de bine cand stii ca poate reusesti sa schimbi ceva… totul din fata calculatorului sau de pe telefon in mers. Recomand tuturor!

  • … Stiu ca probabil suna a cliseu, dar nu ma gandeam ca se castiga bani completand chestionare.

Inscrie-te acum!
Inscrie-te acum!