Cat de des voi fi invitat la sondaje si in cat timp le pot completa

Frecvenţa participărilor tale la sondaje depinde de numărul de proiecte si studii pe care le efectuam in luna respectiva.

Vom încerca să te invităm la sondaje cât de des posibil, acest lucru depinzand desigur de tipul si de grupul ţintă alocat sondajelor pe care le desfasuram. Pentru a te putea targeta cat mai precis (si a iti putea oferi sondaje dese si relevante pentru tine), te invitam sa iti completezi profilul personal cat mai in detaliu. Poti face acest lucru, accesand meniul ‘acces membri’ sau direct adresa : www.inovel.ro/login

Un sondaj este activ pentru o anumita perioada de timp. Aceasta durata variaza, dar retineti ca este foarte important sa completati chestionarul in totalitate si cat mai curand dupa ce ati primit e-mail-ul cu invitatia de participare.
De obicei, chestionarele pe care le primiti va dau posibilitatea sa va opriti din completare la un anumit punct si apoi sa reveniti din acelasi loc la o data ulterioara (desi este recomandat sa completati chestionarul imediat cum il primiti si in totalitate, pentru a evita situatiile in care am strans destule raspunsuri pentru categoria in care va incadrati – gen sex, varsta sau localitatea de resedinta de exemplu, sau pentru a evita situatiile in care am adunat suficiente raspunsuri necesare, si astfel sa inchidem studiul – situatii destul de des intalnite cand avem nevoie de un numar mic de raspunsuri).