Ce veti face cu informatiile mele personale ? Voi primit junk-mail sau spam ?

Novel Research va asigura ca toate datele personale pe care ni le furnizati sunt strict confidentiale si ca nu vor ajunge la terte parti. De asemenea, datele personale nu vor fi asociate cu raspunsurile la sondajele la care veti participa.

Va garantam ca Novel Research nu trimite materiale publicitare sau mesaje nesolicitate.
Datele dvs personale sunt folosite doar in scopuri statistice, pentru realizarea de cercetari de catre Novel Research si partenerii sai. Conform legii, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, puteti sa va opuneti prelucrarii datelor si sa solicitati stergerea lor daca doriti acest lucru.

De asemenea, va garantam ca nu veti primi SPAM de la noi. Toate informatiile furnizate sunt strict confidentiale. NU veti primi alte mesaje de la alte companii fara permisiune.

Siguranta informatiilor personale este esentiala pentru noi si pentru orice membru al comunitatii inovel. Garantam confidentialitatea stricta a tuturor informatiilor oferite. Informatiile cu caracter personal pe care le furnizezi atunci cand te inregistrezi sunt stocate pe un server securizat, iar atunci cand intri pe pagina ta personala, te conectezi prin intermediul unei conexiuni internet securizate.

Novel Research este membra ESOMAR din anul 2008 si inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSDCP) ca operator de date cu caracter personal cu numarul 5448.