De ce este parerea mea importanta si cum mi-o pot exprima

Colaboram cu o gama variata de companii si producatori care pun pret pe parerile clientilor (deci si pe parerea ta) pentru a ii ajuta la luarea deciziilor privind produsele sau serviciile care vor urma sa fie lansate sau imbunatatirea celor prezente. Parerea ta, precum si parerile tuturor celor care raspund studiilor noastre ajuta la formarea acestor produse si servicii, ele putand fi vazute in magazine si in comunitatea ta locala.

Ca un semn de recunoastere a importantei participarii tale la fiecare sondaj (pe langa multumirile noastre si gandul ca participi la schimbarea in bine/lansarea unor noi produse si servicii viitoare sau existente pe piata din Romania), vei castiga si puncte pe care le poti apoi converti in bani sau diferite forme recompensatorii – la alegere din profilul personal.

De obicei, aceste invitatii pentru a completa studii si chestionare va vor fi trimise prin email, pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat. Te rugam sa verifici periodic aceasta adresa, pentru a raspunde cat mai prompt invitatiilor noastre. De asemenea, nu uita sa verifici si in folderul SPAM sau BULK, deoarece este posibil ca mesajele noastre sa ajunga acolo din greseala.