Ce este si ce presupune apartenenta la comunitatea inovel

Comunitatea inovel este o platforma online administrată de Novel Research, o companie independentă de cercetare de piaţa din Romania, membra ESOMAR din 2008 si inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSDCP) ca operator de date cu caracter personal numarul 5448.

Ca membru al comunitatii inovel, vei fi invitat să participi la cercetări de piaţă pe diverse teme.
Participarea la o cercetare este voluntară, putand răspunde la un chestionar o singură dată. Răspunsurile pe care le vei furniza vor fi anonime, fiind folosite in scopuri statistice.

Colaboram cu o gama variata de companii si producatori care pun pret pe parerile clientilor (deci si pe parerea ta) pentru a ii ajuta la luarea deciziilor privind produsele sau serviciile care vor urma sa fie lansate sau imbunatatirea celor prezente. Parerea ta, precum si parerile tuturor celor care raspund studiilor noastre ajuta la formarea acestor produse si servicii, ele putand fi vazute in magazine si in comunitatea ta locala.

Ca un semn de recunoastere a importantei participarii tale la fiecare sondaj (pe langa multumirile noastre si gandul ca participi la schimbarea in bine/lansarea unor noi produse si servicii viitoare sau existente pe piata din Romania), vei castiga si puncte pe care le poti apoi converti in bani sau diferite forme recompensatorii – la alegere din profilul personal.

Vom încerca să te invităm la sondaje cât de des posibil, acest lucru depinzand desigur de tipul si de grupul ţintă alocat sondajelor pe care le desfasuram. Pentru a te putea targeta cat mai precis (si a iti putea oferi sondaje dese si relevante pentru tine), te invitam sa iti completezi profilul personal cat mai in detaliu. Poti face acest lucru, accesand meniul ‘acces membri’ sau direct adresa : www.inovel.ro/login