Politica de confidentialitate

 

Data ultimei revizuiri: 28 Martie 2012

1. INFORMATII GENERALE

Comunitatea inovel, gazduita la www.inovel.ro (“site”) este dezvoltata si administrata de Novel Research – companie ce are ca obiect de activitate cercetarea stiintifica, cercetarea de piata si sondajele de opinie. Site-ul poate include si alte website-uri administrate de alte entitati ce permit accesul membrilor inregistrati catre acele site-uri.
Prin accesarea, navigarea, utilizarea si/sau inregistrarea pe www.inovel.ro, esti de acord cu politica de confidentialitate. In cazul in care nu esti de acord cu aceste conditii, te rugam sa nu utilizezi sau sa nu accesezi acest site.
Politica de confidentialitate descrie informatia pe care o colectam de la tine si ce se intampla cu aceasta informatie.
Confidentialitatea este extrem de importanta pentru Novel Research si te asiguram ca nu vom furniza datele cu caracter personal catre o terta parte fara acordul tau explicit. Te rugam sa citesti cu atentie aceasta politica de confidentialitate pentru a intelege in detaliu modul in care Novel Research utilizeaza si protejeaza datele cu caracter personal.

2. INFORMATIA PE CARE O COLECTAM

Principalul scop in colectarea numelui, prenumelui, adresei de e-mail, numelui de utilizator, locatiei, parolei, precum si a altor date cu caracter personal atunci cand te inregistrezi pe site este de a-ti furniza o experienta placuta, siguranta, rapiditate si pentru a avea posibilitatea de a te contacta. Atunci cand te contactam, in general o facem pentru unul din urmatoarele motive:
– pentru a te invita sa participi la un sondaj
– pentru a realiza un interviu in cadrul unui studiu de marketing sau social
– pentru a valida raspunsurile pe care le-ai dat intr-un sondaj realizat recent
– pentru a actualiza sau pentru a ne asigura ca inregistrarile informatiilor personale sunt corecte

Ocazional, poti fi contactat pentru unul din urmatoarele motive:
– pentru a te anunta ca ai castigat un premiu sponsorizat de noi
– pentru a te anunta ca ai atins numarul necesar de puncte pentru a-ti ridica recompensa castigata ca urmare a participarii la sondajele noastre
– pentru a-ti cere permisiunea de a utiliza informatiile personale intr-un scop care nu a fost explicat sau comunicat initial

Atunci cand desfasuram sondaje online, invitatia si chestionarul contin datele noastre de identificare precum si explicarea motivului contactarii.
Niciodata nu vom invita in comunitatea inovel copii cu varsta sub 14 ani, pentru a participa la sondaje si alte studii de piata fara a ne asigura ca avem consimtamantul parintilor.

3. CONFIDENTIALITATEA RASPUNSURILOR DIN SONDAJE SI A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Novel Research are dreptul de a stoca si procesa date cu caracter personal, fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSDCP) ca operator de date personale cu numarul 5448.
Siguranta informatiilor personale este esentiala pentru noi si pentru orice membru al comunitatii inovel. Garantam confidentialitatea stricta a tuturor informatiilor oferite. Informatiile cu caracter personal pe care le furnizezi atunci cand te inregistrezi sunt stocate pe un server securizat, iar atunci cand intri pe pagina ta personala, te conectezi prin intermediul unei conexiuni internet securizate.
Raspunsurile pe care le furnizezi in cadrul unui sondaj sunt analizate impreuna cu raspunsurile celorlalti membri ai comunitatii, iar raportul pe care il furnizam catre terti cuprinde analize statistice pe datele agregate. Niciodata nu se vor analiza si raporta raspunsuri individuale exceptand situatia descrisa mai jos.
Raspunsurile tale la sondaje pot fi inregistrate, stocate si procesate de catre o terta companie de sondaje cu care desfasuram proiecte comune. Aceasta terta companie va utiliza informatiile doar in sensul analizei statistice, avand obligatia contractuala de a mentine confidentialitatea informatiei si de a se asigura ca indeplineste standardele de securitate a informatiei, la fel ca si noi.
In afara faptului ca raspunsurile la sondaje sunt confidentiale, niciodata nu vom vinde sau inchiria numele tau, adresa, telefonul sau e-mailul catre clientii nostri, alta companie de cercetare de piata, companie de marketing direct sau o terta parte.

Singurele exceptii pentru a furniza informatiile tale personale catre o terta parte sunt urmatoarele:
– atunci cand tu ceri sau esti de acord ca informatiile tale personale sau raspunsurile tale din chestionar sa fie furnizate unei terte parti pentru un scop specific.
– in concordanta cu regulile ESOMAR, putem furniza raspunsurile tale catre o terta parte care are obligatia contractuala de a tine informatiile confidentiale si a le utiliza numai in scopul analizei statistice si a cercetarii stiintifice.
– in situatii foarte rare, dar posibile, atunci cand legea o impune.

4. UTILIZAREA TEHNOLOGIILOR WEB

In afara de datele personale si informatiile din sondaje, la fel ca majoritatea site-urilor web, inregistram si cateva informatii in mod automat, precum adresa calculatorului tau, ora la care ai intrat in sistem, tipul de browser pe care il utilizezi.
Aceste inregistrari nu au niciun impact in utilizarea si controlul calculatorului tau si nu altereaza functiile acestuia, nu modifica setarile si functionalitatea calculatorului si sunt necesare pentru a te identifica drept un membru valid al comunitatii, ele protejand accesul la contul si informatiile tale personale.

5. SIGURANTA INFORMATIILOR PERSONALE

Novel Research informeaza permanent angajatii despre politicile si procedurile referitoare la confidentialitate si securitate si intotdeauna accentueaza importanta aplicarii lor. Procedurile noastre de securitate sunt in concordanta cu standardele legale de protectie a datelor personale.
Novel Research poate transfera informatii personale catre terte parti in scopuri de analiza statistica precum procesarea datelor, realizarea tombolelor cu premii sau alte recompensari. Novel Research cere de la toate companiile partenere securizarea tuturor informatiilor personale intr-o maniera consistenta cu masurile pe care noi le intreprindem si care sunt reglementate prin lege. Novel Research urmeaza si accepta standardele general valabile in cercetare de piata si sondarea opiniei publice privind protectia datelor cu caracter personal transmise de si catre noi.

6. ACURATETEA INFORMATIILOR PERSONALE

Novel Research depune toate eforturile pentru a mentine informatia personala pe care o poseda si care este utilizata in mod curent, intr-o forma completa, relevanta si bazata pe cele mai recente informatii disponibile. Ne bazam pe tine pentru a-ti completa si actualiza informatia personala ori de cate ori este cazul, raspunzand onest la intrebari.

7. ACCESUL LA INFORMATIILE PERSONALE

Participarea ta este libera si poti renunta oricand la calitatea de membru al comunitatii, beneficiezi de dreptul de acces si de interventie asupra datelor tale, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor cu caracter personal care te privesc si sa soliciti stergerea datelor in orice moment consideri.
Pentru exercitarea acestor drepturi, poti trimite un e-mail pe adresa panel@inovel.ro

8. NOTIFICARE PRIVIND SCHIMBARILE IN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Novel Research isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul de functionare a comunitatii inovel. In cazul in care acest lucru se va intampla, orice modificare va fi anunta pe acest site intr-un loc vizibil, cu 30 de zile inainte ca implementarea schimbarilor sa se intample. La inceputul paginii “confidentialitate” este mentionata ultima data cand noua politica de confidentialitate a fost modificata.

Back to Top
O opinie spusa la momentul potrivit poate face diferenta! Poate influenta decisiv cursul unei actiuni!
Tu ce opinie ai?