…nu ma asteptam sa castig ceva de pe urma completarii sondajelor voastre… mi-am exprimat opinia, m-am si distrat si de ce nu, am castigat si bani din asta!… o senzatie de bine cand stii ca poate reusesti sa schimbi ceva… totul din fata calculatorului sau de pe telefon in mers. Recomand tuturor!… Stiu ca probabil suna a cliseu, dar nu ma gandeam ca se castiga bani completand chestionare
Testimonialele membrilor comunitatii noastre

Inscrie-te acum!

Apasa aici pentru a incepe

 

Ce inseamna sa fii membru al comunitatii inovel? Cum pot completa sondaje platite ?

Inscrierea in comunitatea noastra este si va fi mereu gratuita si voluntara. Nu se percepe o taxa de participare si nu se plateste un abonament. Din contra, noi te recompensam pentru opinia exprimata si pentru completarea sondajelor noastre.
Ca membru al comunitatii inovel, vei participa la un numar variabil de sondaje platite in decursul unui an, in functie de numarul de proiecte pe care le desfasuram in perioada respectiva. Pentru a iti creste sansele de participare la sondajele noastre, te rugam sa raspunzi cat mai prompt invitatiilor noastre de participare.
Durata media a unui sondaj este de 10 minute, pentru participarea ta primind intre 2 şi 15 RON. Incasarea recompensei se face prin mai multe metode alese de tine, printre care enumeram: mandat postal, tichete cadou, voucher (cod) electronic la magazinele online mari din Romania etc.

Back to Top
O opinie spusa la momentul potrivit poate face diferenta! Poate influenta decisiv cursul unei actiuni!
Tu ce opinie ai?